perjantaina, heinäkuuta 28, 2006

Mikä naisia vaivaa?

Taas tässä yhtenä päivänä sain asiakkaaksi pari nuorta naista jotka olivat olleet aloittelemassa iltaa muualla ja olivat menossa kyydilläni kaupunkiin juhlimaan. Niinkuin monesti aijemminkin naiset juttelivat mukavia ja olivat hyvällä tuulella.
Siinä sitten kaupunkia lähestyessämme, naiset alkoivat juttelun lomassa ehostaa naamojaan. Aikansa ehosteltuaan toinen naisista teki jotain todella typerää... hän otti hajuvesipullon laukustaan ja alkoi roiskimaan sitä itseensä.... siis taksissa sisällä.

Tästä pienestä alustus kertomuksesta päästäänkin itse asiaan ja tähän valitukseen, tai valistukseen.

Mikä järki on roiskia hajuvettä taksissa?? Eikö sitä oikeasti voi laittaa jossain nurkan takan ennen kuin menee baariin? Tai ihan vaikka vaan kotona.

Ajatellaan vaikka jo pelkästään kuskia. Ei minusta ole ainakaan mukavaa että työvaatteeni haisee naisten hajuvedelle vuoron jälkeen tai ylipäätänsäkkään.

Puhumattakaan niistä seuraavista asiakkaista...

Seuraavallahan voi olla vaikka paha astma, tai muuten jotain yliherkkyyttä. Joskus asiakkaat valittaa että kuskilla on liikaa jotain hajua päällä (tuo oli yleistys, sillä itse käytän todella kohtuudella). Muutaman kerran on vanhempi nainen valitellut että edellinen kuski oli nainen ja hajuvettä oli roiskittu todella paljon.

Okei, en minäkään paskalle halua haista mutta jotain kohtuutta voisi koittaa harjoittaa.
Myös miehet. Varsinkin aamuisin kentälle matkaavat, huh. Välillä aftershave lemuaa ja pitkään.

Eli jos tätä lukee joku nainen, ottaisitko seuraavasta lauseesta opiksesi (miksei miehetkin)

ÄLÄ ROISKI HAJUVETTÄ TAKSISSA SISÄLLÄ!!!

Älköön kukaan nainen (eikä miehetkään) loukkaantuko tästä kirjoituksesta. Tällä oli tarkoitus valaista ajatusmaailmaanne, ei mollata teitä.

-R-

5 Comments:

At 12:48 ip., Blogger nainen ratissa said...

Onneksi tuo yltiömäinen hajujen käyttö näyttäisi olevan hiipuva ilmiö. Kukaan ei kyllä ole minun kyydissäni alkanut suihkutella hajuja tai hiuslakkaa. Melkoisia tätejä...

Itse olen kerran taksiasiakkaana ollessani ollut tukehtua kuskin partaveden lemuun. Tuoksu oli vielä jotakin karmeaa Halpa-Hallin Menneniä. Yyyh!

 
At 6:47 ap., Blogger Lusikka lattiaan said...

luin tuossa päivänä yhtenä lehdestä että ne tarjoilee jo teatteri esityksiä jotka ovat hajuttomia... eli sinne ei saa mennä hajuvedelle haisevana, henkilökuntakin pesee hiuksensa hajuttomalla shampoolla ja jättää hajuvedet yms pois. Esiintyjät tekee saman. Esityksissä myös käytetään normaalin savu+ääni efektin sijaan pelkkää ääni efektiä.

-R-

 
At 11:50 ap., Blogger Kimmo said...

On muuten oikeasti hirveä tunne kun takapenkillä roiskaistaan Eau de Kuristajakäärmettä niin ettei henkeä saa. Mutta siihen on parannuskeino. Ikkunoiden lapsilukko päälle ja avaa takaikkunat kuljettajan konsolista >:D
Tosin hajuhaitta muuttuu silloin meluhaitaksi.

 
At 6:04 ip., Anonymous Anonyymi said...

Noh,ei se hajuwater mitään,mut taksiin ei myöskään ole kauheen kiva et oksennetaan ,paskataan ja kustaan...kaikkia näitä saa taatusti siivota kun aika ratissa rientää..eli naamaa hevosenkengälle!!!

 
At 8:13 ap., Anonymous Anonyymi said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

 

Lähetä kommentti

<< Home