keskiviikkona, syyskuuta 12, 2007

Helsingistä tuli mieleeni...

...tapahtuma aiemmilta kesiltä. Väijyin kyytiä nelosen etupokalla ja eikös kyytiin ängennytkin neljän hengen seurue (kaksi miestä, kaksi naista) menossa kusettamaan toisen neidin lemmikkikoalaa Selkävammankatu kakkoseen. Matkalla ilmeni, että miekkoset olivat tuosta syrjäisestä rannikkokaupungista ja nyt oli menossa paikallisten likkojen hööpötys ties mitkä konnuudet mielessä.

Perillä toinen neidoista sipsutti hakemaan elikkoaan pihalle muiden kyytiläisten jäädessä taksiin odottamaan paluuta kylille. Hetken kuluttua orhit nousivat myös ulkopuolelle oikomaan jäseniään. Toinen heistä kävi heittämässä kepilliset taloyhtiön nurkalle ja samaan aikaan eläinrakas Tampereen likka sattui tulemaan paikalle.

Kuinka voikaan niin sievästä ihmisestä lähteä niin paha ääni ja rumia sanoja!?!? Tsadin kundi sai kuulla kunniansa nurkkiin kuseksimisesta, jonka jälkeen neiti moikkasi kaverilleen ja palasi sisälle. Sanoin tulkitsevani tilanteen niin, että matka jatkuu ilman häntä. Ilta oli tuokiossa ohi kaikkien osalta. Vein toisen tytöistä myös kotiinsa ja hesan pojat jäivät joutuivat viihdyttämään loppuillan toisiaan. Hieman noloina lupaavan tilanteen kääntymisestä täydelliseksi tappioksi sällit yrittivät kääntää tilanteen huumoriksi. Säälittävää. =o)

Pääkaupunkiseudun veijareille tiedoksi: Meillä täällä maalla on ihan eri meininki.

Ja HUOM! jos olisit kysynyt voisitko käyttää hänen vessaansa olisit todellakin jo ollut kaksin hänen luonaan!


-M-