keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Euroviisut..... hei ihan oikeesti

Satuinpa törmäämään iltalehden sivuilla tälläiseen kirjoitukseen

lue kirjoitus ennen kuin luet minun tekstini....
Se oli kuin olisi lukenut omia ajatuksiaan, niinkuin kirjoituksessa sanottiin...pieleen meni.

En tiedä teistä muista mutta ainakin omasta mielestäni meidän pitäisi alkaa pikkuhiljaa potkimaan kaikenmaailman joulupukkeja yms muita kliseitä takapuolelle ja näyttää muulle euroopalle (tai vaikka koko maailmalle, jos aikaa löytyy) että suomesta löytyy muutakin kuin saunaa, lumiukkoja, sibeliusta ja ulkomaisille vieraille vinoilevia juontajia.
Ei sillä ovathan edellä mainitut ihan hyviä asioita ja symbolisoivat suomalaisuutta, mutta eikö liika ole liikaa?

Itselläni otti monta kertaa lähetyksen aikana korvaan Mikko Leppilammen ivallinen äänensävy jolla hän heitteli tyhmyyksiä ulkomaisille vieraille. Okei okei, eihän se todellakaan saa olla niin vakavaa, mutta jotain rajaa sentään.

Annetaan nyt kumminkin pointsit siitä lontoon ja pariisin kielestä mitä juontaja kaksikkomme väänsi. Se ainakin osoitti että ei me mitään täys juntteja voida olla. Ei ne täydellisiä olleet mutta parempi noin kuin se että YLE olisi dupannut kaikki vieraalla kielellä lausutut lauseet, siten että JP ja ML heittää ne suomeksi ja Eedelmanin Samppa vetää ne perässä vaikka italiaksi... onneksi ei kumminkaan niin.

Pelon ja häpeän sekaisin tuntein odotan mitä kaikkea ne vielä keksivät. Toivottavasti Mikolla on joku muu kuin raitapaita takin alla viisu lähetyksessä.... ja ne punaiset kengät, olis ny joku soittanut vaikka sillä silmällä ohjelman enemmistö vähemmistön edustajille.

Eipä sillä, ei minua juurikaan kiinnosta koko viisut, Lordin voitto oli nannaa mutta tänä vuonna kuunnellaankin Pakarisen Hannaa...

Suurin syy siihen miksi aijon todennäköisesti vilkuilla viisut on se että haluan nähdä meinaako joku yrittää Lordi kopiota, luulisin että yrittää.-R-

1 Comments:

At 4:04 ip., Anonymous Anonyymi said...

Katselin ko. euroviisuohjelman osin jopa mielenkiinnosta.

Loppupuolella oli pakko kysyä vaimolta "Eihän tätä näytetä yleisesti euroopassa?"

Kuulemma näytettiin...

Conanin vierailu Forss Fagerströmin luona oli suurempi voitto.

-M-

 

Lähetä kommentti

<< Home